Velkommen til Falk & Bille

Vi er glade for, at du har lyst til at lære os og vores hyggelige og festlige univers bedre at kende.

Mit navn er Karina, og sammen med min mand Anders og vores to sønner, Carl-Falk og Christian Bille har vi begivet os ud på en sjov og nyskabende rejse, hvor vi ønsker at give den mere traditionelle gæstebog et nyt liv.

Idéen til Falk & Bille opstod, da vi skulle finde en gæstebog til vores yngste søns barnedåb.

Vi ville gerne give ham muligheden for at få gode, finurlige hilsner og gæt om fremtiden med på sin vej. Vi oplevede dog, at der ikke fandtes gæstebøger, som passede til vores ønsker.

Indholdet i andre bøger var blot blanke sider og slet ikke inspirerende. Der var ikke meget personlighed at spore.

Vi vil derfor gerne gøre gæstebøger til noget særligt. Vi synes, at personlige hilsner er de bedste hilsner. Bøgerne kan være med til at samle hilsner fra flere generationer og til at værne om de gode relationer, vi har så kært.

Hjemme i vores familie hos os arbejder vi sammen, og vi hjælper hinanden.

Udover at drive virksomheden får jeg de gode idéer og beskæftiger mig med
forvandlingen fra den spirende og kreative tanke til den fysiske bog, Anders
hjælper bl.a. med at pakke bøgerne, og drengene er i deres leg optaget af både
bogsalg og -pakkeri. Det er altså hyggeligt.

Og som du nok kan gætte dig til og se i vores logo, hvor en falk og en bille deler et særligt øjeblik, er inspirationen til virksomhedens navn hentet hos vores fantastiske sønner.

Her er både store og små involveret i Falk & Bille.

I maj 2022 blev den første gæstebog lavet. Inspirationen til vores bøger kommer fra de såkaldte vennebøger, som jeg i barndommen med fornøjelse og til stor underholdning for os alle udfyldte sammen med mine venner. Gennem årenes løb har de været sjove at kigge i.

Det håber vi også, at vores udgave vil være for jer. Vi ser frem til at vores sortiment indeholder endnu flere personlige produkter og gæstebøger til flere livsbegivenheder.

At drive egen virksomhed er også en ny rejse. Det er både spændende og inspirerende! Jeg har selv erfaring med at følge projekter helt tæt fra start til slut samt at idégenere og være en del af udviklingen af de kreative processer. Alt dette bruger jeg i dag i Falk & Bille.

Så kære gæst,

Tak fordi du er her til vores ”fest”.

Vi håber, at du vil gå på opdagelse her og med vores bøger gætte på fremtiden for dem, du har kær.